Stichting CyberSchool

Voor een digitaal veilige jeugd

info@stichtingcyberschool.nl (+31) 6 84 08 94 98

Mauritskade 55 C, 1092 AD Amsterdam

Maandag t/m Vrijdag

Ouders

Tijdens onze pilotperiode (de eerste lessen in de schoolklassen) ontvingen wij in toenemende mate verzoeken van ouders om cybervoorlichting te geven aan de ouders zelf. Voornaamste reden: de leerlingen vertelden bij thuiskomst enthousiast aan hun ouders wat zij hadden opgestoken bij onze sessies. Niet zelden leidde dat tot verzoeken om ook aan de ouders cybervoorlichting te verzorgen. Wij geven graag voorlichting tijdens ouderavonden aan ouders. Tijdens deze sessie laten wij zien wat ouders kunnen doen om bij te dragen aan de cyberbewustwording van henzelf én die van hun kroost. Ook belichten wij de technische kant, zodat men zich op technisch vlak maximaal kan beschermen tegen kwaadwillenden.